Time After Time

Imorgon åker vi! Hej då Sverige Hej Bulgarien!

Började packandet idag, ute i god tid som vanligt. Ser ut som jag måste åka till Birsta ikväll för stödinköp. Det har varit så mkt nu de senaste dagarna så jag har inte hunnit med mig.

Helgen vet jag inte riktigt vart den tog vägen. Blev hästvakt i helgen till Vector, en ny bekantskap. Fick sällskap i går kväll av Frida, så längesen sist sen vi var ut på tur nu. Var nice med kvällssol och sommarlovsdofter i luften! Annars var det kaos i stallet med sjuka hästar och massa folk. Slarv med rutinerna låg visst bakom det och upprördheten var stor. Kändes som det bästa var att bara var att hålla sig undan.

 

Annars ägnades söndagen till en domarinsats på klubbens mini summer tävling. Sedan tvättning och ett spontanbesök. Helst hade jag bara legat i sängen hela dagen eftersom det blev bartömning på kåren på lördan och jag kom i väg hem först med kvart över tre bussen. Men det var värt de, nog det roligaste kårenbesöket jag varit på än så länge.

 

Nä åter till packningen! Har snackat ihop mig med lundis vilka skor som gäller. Inte lätt det här när man har en stor väska med sig som kan fyllas. Väderprognosen ser inte så lovande ut för veckan, men jag känner mig inte orolig för har man Fridorna med sig blir det lyckat ändå!

 

 

Hade bra Sverige! See ya later!



Mr.Brightside

Jag håller vad jag lovar och hämnden är ljuv! Igår kväll rodde jag med bra flyt den perfekta hämnden i hamn. Bakgrunden till hämndattacken var den gräddattack som ägde rum för några veckor sen och som jag har lovat att ge igen på Hassel för. Vid gårdagskvällens chill med klassen, i födelsedagsfirandeanda för Hassel, hade jag och mina kompanjoner plötsligt av en slump Smulans nyckelknippa i handen och varför inte utnyttja situationen. Några minuter senare var herrns säng fylld med söndersmulat hårdbröd, mjukbröd, te och en fin hälsning. Den bäddades fint och blev just den perfekta överraskningen till födelsedagsbarnet när denne skulle lägga sig vid tre tiden. Inte nog med det, misstankarna riktades mot livskamraterna och inte alls mot mig, härligt moment när jag fick ställa frågan om han sovit gott inatt. Klockrent helt enkelt!

 

Annars har de senaste dagarna bjudit på en hel del sol och att umgås med klasskamraterna har stått högt på att-göra-listan. Snart är terminen slut och alla lämnar Sundsvall för några veckor framöver. Kommer bli tomt. Trivs verkligen med alla nya människor man lärt känn under detta år. Men några av mina lediga dagar i sommar får väl ägnas åt att resa runt lite i landet och hälsa på folk helt enkelt!

 

Imorgon kör jag Sabina sista rycket inför opponeringen på fredag. Hoppas på bra väder så man kan hänga på en filt i solen, det gör plugget så mkt lättare!




RSS 2.0