Årets påskfirande med alldeles för mkt snö på marken

Kollar man ut genom fönstret kan man lätt tro att det är december månad och inte långt till jul! Jag vill inte ha någe mer snö nu! Visst är det väldigt vackert därute nu! Nu när det fortfarande är kallt. Men vad händer med all snö när det blir varmare igen.. Slask! Slask, slask, slask. Funderar på att skaffa mig ett par stövlar. Ser det som en investering...

Påsken blev i Borås. Ledig torsdag-lördag. Gjorde sällskap med syster på skärtorsdagen en sväng på stan innan vi tog tåget. Köpte henne en klänning som hon fick i för tidig födelsedagspresent. Sushi blev det till middag och No country for old man på film. Fredan var vädret inte så kul så det fick bli en sväng till affären för påskhandlande och pantande av burkar... Mia och Tommy hade lyckats samla ihop en hel del, tre Ikea-påsar. haha vi lyckades skapa kö och fylla en av automaterna! På kvällen skulle vi fått besök men efter lite bil-trubbel blev det inställt så vi tog och lagade påskmiddag och åt av allt godis vi köpt. Åt tills det verkligen inte fanns nån plats kvar i magen! Sedan sydde min kära syster en fin väska åt mig! Hon sydde och jag hejja på, fast jag hjälpte till lite grann... Plus att jag underhöll katterna och vaktade strykjärnet! Lördag var solen framme. På med jympaskorna och en promenad till Knalleland. Där blev det lite inköp, bla ett par byxor, billigt och bra! Hemma igen blev det Jesse James på film tills jag somna i soffan. Blev  så trött. Vid halv sju blev vi hämtade och körda till några bekanta till syster och tommy. Där blev det middag, vin och ännu mer godis.

Söndag for jag med tåget och for direkt till jobbet. Sista timmarna var riktigt lugna, märktes att folk hade annat för sig. Måndag jobbade jag, röd dag = goa pengar!

Idag jobbade jag igen! Det roligaste var när jag helt plötsligt såg någon jag kände igen! Min kära Elin! Tänkte på henne igår kväll och att de var länge sen sist! Å poff så stod hon där med pojkvännen sin! Hon var  här nere för orientering, kanske ska ses imorron. Skulle vara skoj! 

Imorron är jag ledig, men har en del för mig, så det återstår att se vad som hinns med!




Påskbilder på pojkarna. Sixtens första påsk och möte med "påsk-trädet" och dess invånare...

              

 

Då var vi där igen..

så fort man kände att våren var på G, så påminner Någon om att det ännu är vintermånader. Denna Någon såg till att det var snöstorm ute imorse, vilket inte kom som en trevlig överraskning. Det var bara för att alla var så glada över fin vädret igår, kanske vi behövde tas ner på jorden igen. Tur är det iaf att i denna stad ligger inte all snö kvar, utan ikväll när jag for hem från jobbet var det mesta borta från gatorna igen! 

Åh jag vill åka på where the action is i juni! Någon som vill offra sina pengar och hänga med?!http://www.wheretheactionis.se/


image92

Vår i luften

Strålande fint vårväder ute! Man bara vill ut i solen och njuta av den friska vårluften där ute! Men tyvärr är jag inte riktigt i kondition för det.. Är så sjukt trött, kanske inte så konstigt då jag kom hem vid klockan sju imorse, så jag orkar bara inte ta mig ut för tillfället. Har öppnat ett fönster, så jag ska få lite frisk luft iaf.
Anledningen till den sena hemkomsten, eller tidiga(beror på hur man ser det), var att vi var ut igår kväll. Förfestande hos Julia med ostar, kex och vin. Sedan blev det Pustervik där det var Bongo-kväll med trummor och mkt folk. Träffade bland annat på finska Maria på dansgolvet, kul då jag inte träffat henne sen i höstas! Efter stängning blev det en taxi mot chapmans för efterfest. Därifrån kom jag inte förrän med halv sju vagnen, då hade det ljusnat ute och jag såg minst tre joggare som hurtigt var ute och motionera!

Annars har jag fått en ny granne nu. Per. Per som ska börja jobba med cyklar. Jaa han är säkert trevlig, han städade iaf efter sig i köket då han lagade mat! Då hamnar man på plus direkt!=)

Nä jag måste nog skaka liv i min kropp, hoppa in i duschen och sedan röra på mig bort mot herlings. Är bjuden på söndagsmiddag! Mycket uppskattat från min sida! Kanske man skulle ta och promenera dit bort... Så kan jag få en dos av vårvädret ändå.. Så får det bli!



image90
Inte långt borta nu...

Poängen bara ramlade in!

Ja det bara skramlade till i kändispoängs högen idag! Vem fick vi väl inte se Malin och jag strax innan hemgång om inte självaste Kikki Danielsson. Haha. Det gjorde ju verkligen våran dag...Ja hahaa.


image89


Imorgon får jag äntligen vara ledig efter 6dagars slit. Ser fram emot en härlig sovmorgon! Gött det ska bli!!  

Hon kom med solsken till mig

Just så! Mamma har varit härnere och hälsat på under de närmaste dagarna. Och vädret har varit strålande! Soligt och härligt, med vår i luften. Men tyvärr följde fin vädret med mamma iväg med tåget idag och kvällen går i regnet och blåstens tecken.

Men helgen då. Våran Mor och döttrar helg. Lördagen spenderade vi på Universeum, mycket roligt, dock var de små aporna i regnskogen på hälsokontroll just den dagen så vi fick nöja oss me de andra djuren. Hajen Herman bland annat. Det är lite som terapi för mig och sitta där vid det stora akvariet med alla hajar i. Förstår inte riktigt grunden till min haj-skräck, men vem vet kanske Herman kan ha botat den lite grann nu. Eller kanske inte så värst mycket...
Sedan blev det middag på Mânana, tapas. Mkt gott, mkt vitlök!

Söndag var stora shopping dagen. Promenerade genom slottskogen först och hälsade på pingvinerna och sälarna. Vi höll inte direkt ett högt tempo då vi gick, foten begränsade mig något, speciellt efter lördagens äventyr.

Måndag och tisdag jobbade både jag och mia, så mamma fick underhålla sig själv med museeum och hantverksbutiker. På kvällarna hann vi iaf med ett middagsbesök hos herlings och ett besök på retaurang. Utöver det så orkade inte mina mosade fötter mer, förutom ett besök på affären, så lite tv hemma i soffan fick det bli.

Så idag då for mamma hem igen och jag till jobbet. Har fått mitt vik förlängt, har tackat ja till nästa period som sträcker sig till den 1Juni. Får se framöver hur jag gör efter det, om jag kanske ska bege mig uppåt i landet igen, saknar hästarna och stallet så mkt nu. Och jag har ju faktiskt kommit ifrån Sundsvall ett bra tag och fått den där omväxlingen som jag var i sånt stort behov utav. Allt kan hända, inget i livet är ju spikat och klart!

Imorgon bär det nog iväg till Borås. Är ledig tors och fre så jag far nog dit och syr mig en väska tillsammans med syster! Inhandlade fint tyg från Åhléns i söndags! Blir nog strålande, får jag hoppas..=)



              

RSS 2.0