So when will I see your face again?

Måndagen spenderade jag på stallet bland hästar och gamla arbetskamrater. Har saknat stallet mer och mer på sistone så det var riktigt gött att få komma dit! Hade köpt en påse med äpplen till Cossen som han fick smaska på. Lill björnen. Lurvig vinterpäls som vanligt!

Hade bara tänkt vara där en stund, men hela dagen kom och gick visst medan jag var däruppe!

Kvällen tog jag och mammsen å bakade årets lussekatter!=) Såå goa! Och degen, vi ska inte tala om den.. Jag har alltid varit sådär barnsligt förtjust i deg och smeter, men har alltid kunnat kontrollera mig, enda till fjol årets julbakning... Passerade visst en gräns då och åt så mkt deg att jag fick ont i magen. Lyckades dock i år att dra ner på mängden deg, och därmed även på magontet! Men ibland är det svår att sätta stopp...


Vaknar av väckarklockan. Tisdagen började med att jag skulle plocka upp Stefan vid 10, dock var jag denna morgon en väldigt god tids optimist, såå jag blev självklart sen! Men kom iväg till sist! Vi for till stallet för at kolla på ridlärarnas hopplektion för chefen. Himla kul att se, speciellt att Marika hoppa! Det hade vi aldrig sett tidigare!=) Efter passet kastade jag mig i bilen och for intill min lunchdejt med Tina inne på stan! Åt gott och pratade, sedan mötte vi Tinas mamma vid fisktorget. Jag hängde på de en stund på stan medan jag väntade in Hådén som var på väg in med bussen. Resten av em. spenderade vi i butikerna, speciellt i skobutiker, Hådén skulle ju ha ett par stövlar... haha hon är då för söt. Vet inte hur länge vi var inne där på Nilssons...=)

Hockeybussen ut med pappa för att hejja fram Timrå! Var ju derby! Timrå v.s Modo! Timrå vann, såklart! De verkar uppskatta mitt stöd! Sett två matcher - två vinster, kanske borde börja gå på fler...


Onsdag. Väckarklockan igen. Intill stan för att träffa Robin och äta lunch. Var verkligen längesen vi sågs nu, var iaf riktigt kul att träffa han igen! Anki mötte oss så körde vi hem Robin och fortsatte ut till Birsta för att kolla lite och köpa julklappar.

Landskampen i fotboll var ju på kvällen. Anna kom på besök. Min låtsas lilla syster!=) haha var kul att prata med henne, eller det var hon som pratade mest...=P


Så sista dagen hemma, torsdag. Ännu en sväng till Birsta med Anki och Hådén för att inhandla och pricka av ytterligare julklappar på min lista! Plus att vi passade på och kolla i de butiker som hade nyöppning därute. Kan säga så att vi var ju inte direkt ensam om den idén... bilar till tusen! Men vi överlevde det hela och körde sedan hemåt. Var snabbt in och bytte kläder, sen for jag och Anki vidare upp till stallet. Jag skulle ju få vara med på en av lektionerna för Marika! Tog först en sväng ner till Finess med en påse äpplen. Så rund och go hon blivit om magen nu!=P Men jag måste få klaga lite på hennes långhåriga frisyr, dressyrhästen var då borta under all päls och man.. fast är man mammaledig så kan det ju vara okej! Det är ju ändå Finess!=)

Så åter på ridskolan pysslade jag med Cosmos i en timme innan det var dags för lektionen. Var faktiskt lite nervös inför den, var ju så längesen sen sist, trodde jag skulle ha glömt allt.. Men jag tycker nog att det gick över förväntan, iaf min förväntan. Vet inte vad alla andra hade för krav på mig. Men jag är nöjd med Cossen och det är huvudsaken! Självklart var det inte som förr, men det kan jag ju inte begära, och ingen annan för den delen!

Tog adjö av alla och for hem för att äta och packa innan jag skulle fara till nattåget. Ärligt hade jag ingen större lust att åka tillbaka redan då, tiden hade ju gått så himla snabbt. Insåg att jag hade ju inte vilat ut nått, vilket jag borde ha gjort! Inga tupplurar varken på soffan eller på stor sängen.. Packade mina grejer snabbt så jag kunde få ligga en 20 min på stor sängen! Gött de va!


So back again. Tog en taxi från stationen på fredagsmorgonen. Orkade bara inte släpa på alla väskor på vagnen.. Började sedan jobba klockan 12. Och har jobbat hela helgen med!

Även att jag sen i fredags gått och funderat över en av låtarna som spelas på jobbet, vem sjutton är det som sjunger den?? Den är med i en av 3s reklamer.. Har engagerat hela avdelningen känns det som, men ingen har kunnat komma på vem det är. Tills idag! Eller rättare sagt ikväll! Efter att jag nynnat på den hela vägen hem kunde jag äntligen komma på en hel fras som jag kunde goggla på! Å bam! Där var den! Tänk vad skulle man göra utan internet..  Bli lite småtokig kanske.

Imorgon är iaf sista dagen sen är jag äntligen ledig en dag igen!  



"I´m a flower soaking in the rain, if I could wish one thing, I´d hear you call my name.

So when will I see your face again. When will you touch my life again"

- Jamie Scott

image47
Granlo


Välbefinnande

Det är så skönt att jag äntligen fått kommit upp till Sundsvall. Det är ju trots allt ett ställe som ännu har så mycket av det som faktiskt betyder nått för mig! Och det är inte mycket som kan slå känslan när man öppnar dörren till huset och man är hemma!



Annars har jag hunnit med en del sedan sist jag skrev. En pub-kväll med jobbet som tyvärr slutade tidigt för min del då jag mådde så dåligt, dock inte av alkoholen, utan av muskelknutar, huvudvärk och trötthet! Men jag fick en ny chans i torsdags när vi var ut med damavdelningen. De blir visst utbjudna en gång om året av företaget, så vi var och åt på Mañana. Mycket mat, bubbel, sangria, vin och härlig arbetskamrater! En såå rolig kväll!


Det har även ordnat sig med boende nu! I söndags kollade jag på ett rum i ett radhus i fina kungsladugård, och i onsdags tackade jag ja till det. Det finns två stycken till rum på samma våning som två killar hyr. Så vi har gemensamt kök och badrum. Rummet jag ska hyra är runt 20-25kvm så de e ganska stort, så det blir som en liten etta! Blir nog en bra lösning tills vidare. Inflyttning 1 dec. Blandade känslor.


Eventuellt ska jag även kolla på en lägenhet i Vasa.. fick ett erbjudande om en tvåa där, men de är tre stycken till som ska kolla på den och de gör det imorron. Så chansen är liten att den fortfarande finns kvar ledig när jag kommer tillbaka ner på fredag... men jag har ju iaf rummet säkert!


Kom som sagt till Sundsvall igår. Blev lite segt och åka tåg så länge, men jag slog ihjäl tiden med att läsa och sova till mp3:n. Var ju byte av tåg i stockholm. Gud jag blir galen i stockholm. Så fort jag kliver av tåget känner jag stressen, och då sjunker humöret! Alla jäkla människor som bara rusar fram och som ständigt, ständigt är i vägen. Huaa! Men jag överlevde, lyckades ta mig fram med mina tunga väskor till nästa tåg.


Kvällen igår träffade jag äntligen några av mina efterlängtade vänner! Käkad ihop, drack vin, tog en taxi in och bowlade innan vi kollade läget på krogen. Hamnade slutligen på oleary´s, trots att musiken inte var den bästa så blev det faktiskt några moves på dansgolvet, bäst var Linas bowling-moves! Haha

Blev så jäkla trött när jag satte mig i bilen på vägen hem, slocknade ganska snart, men jag hade ju faktiskt varit uppe sen sju på morgonen med så...   


Så åter till nutid. Ska äta middag med mamma och pappa ikväll och efter det ska Angelina, Hådén och Jenny komma hit och se på film! Jenny har jag inte träffat på jättelänge, de ska bli spännande!=)


Kanske hinner en sväng till stallet med, annars ska jag ju dit imorron.

Nu ska jag gå och fortsätta njuta av att bara vara hemma utan några måsten!


Bekymrad

Du, du och du. Ni gör mig bekymrad... Blir så fundersam över det jag hör, ser och märker. Men jag kan inget göra utan bara observera och fundera hur allt egentligen kunde bli såhär.


image46




Annars flyter dagarna på. Har varit ledig två dagar och har passat på att vilat upp mig och sedan göra av med energin lika fort under en shoppingtripp till Ullared. Jag och Anne-marie var dit igår eftermiddag, blev en hel del grejer inhandlat. Skönt att få några julklappar färdiga! 

Idag har jag jobbat. Stod och vek ner tröjor i stort sett hela dagen! Vilken härlig dag!
Tur att det är hyffsat bra musik som de spelar på jobbet, bland annat en skiva med gammla godingar! Det är min grej!!

Ska jobba hela helgen, eller nästan hela veckan som kommer. Men sen så far jag ju upp till Sundsvall nästa lördag så jag har nånting att se framemot!! Sen är det även pub-kväll imorron på jobbet och på torsdag är det utgång med min avdelning... Så tiden kommer nog gå ganska så fort ändå!



 

I've got sunshine on a cloudy day
When it's cold outside I've got the month of May.
I guess you'd say
What can make me feel this way?


På promenad

Var ledig i helgen. De var besök här i helgen av Nina och Stefan med vovven Spiro. Blev en sväng till freeport på lördagen, blev endast en julklapp inhandlad för min del. 
Det var iaf härligt soligt höstväder hela helgen, så de blev två promenader för min del i slottskogen bland alla djur och träd. Strålande!

En hel del foton därifrån, om det är av intresse.


image31


image32



image34
Första promenaden en ensam röd vante


image35
Andra promenad en ensam röd sko


image36
Mötte en påfågel som var på rymmen


image37
På promenad


image39
Anne-Marie och Spiro


image40
Hösten


image41
Svanen


image42
Fåglarna på berget som flyr


image43
Glad vovve


image44



image45
Solnedgång
  

RSS 2.0