What a Feeling!

Träningsvärk idag. Men inte av skivstångspasset igår utan från bowlingen på kvällen... Mycket konstigt. Det är fenomenet med den ena skinkan som alltid träningsvärken sätter sig i efter att jag äntrat bowlingbanan dagen innan. Det måste ha med min teknik att göra. Eller teknik och teknik. Tekniken kan nog behöva putsas på en del, iaf om man kollar på gårdagens resultat. Men fenomenet vet jag att jag inte är helt ensam om i min umgängeskrets! Minns en person till som hade problemet.. Så helt udda är jag ändå inte, skönt att veta, trots att människor oftatst kollar konstigt på en när man nämner det. Det är iaf ett helvetet att ta sig upp för trapporna idag. Dagar som denna är inte vinden lika kul och bo på.. Som hådén sa igår kväll, "Ibland känns det som att bestiga ett berg när man ska gå upp hit". Sant. Ett litet berg i varje fall.


Jobbet börjar först 15 idag. Tråkigt pass på bara 4 timmar. Känns inte riktigt värt det. Men några slantar blir det alltid. Men sedan har vi ju höjdarkvällen ikväll att se fram emot! Syster kommer på besök, tacos på menyn och tv-tablån späckad med härligheter! Oh God what a night!

Ebony and Ivory

Olikheterna.

Olikheter skapar missförstånd. Missförstånd som växer till något stort.

Olikheter skapar attraktion. Attraktion lika stark som kraften hos en magnet.

Olikheter får en att förvånas. Förvånas av nya upptäckter och upplevelser.

Olikheter skapar ett beroende. Ett beroende att se mer av det som finns på andra sidan.

Olikheter skapar irritation. Irritation som kanske inte alltid funnits.

Olikheter skapar skratt. Skratt som smittar och håller i sig som en envis förkylning.

Olikheter skapar band. Band starka som få.

Olikheter skapar konflikter. Konflikter som kan sänka även det största fartyg.

Olikheter skapar likhet. Likhet som i slutänden ger en grund av varierad innebörd.

Kanske effekter man inte alltid räknat med eller är beredd på. Men så kan det ju vara.




Magiskt

Håkan på ett lampbeklätt Liseberg. 17 000 lyckliga beundrare

Awake from the dead, my dear best friend

Tystnaden är bruten. Efter en sommar med spridda känslor och händelser är hösten nu här och min energi är tillbaka. Och därmed uppdateras det tillslut även här.

Mycket har hänt sen sist, medan samtidigt är mycket sig även likt. Vilket är skönt då jag trivs till en stor del med rutinens trygghet. Jobbar på görs det med fiskande av timmar varje vecka. Lyckan är ju gjord då jag bokat in att jobba 9,5 helger i rad. Men vad säger man, pengarna finns på helgen. 

I juni flyttade Hådén ner till mig och klivet upp på vinden kom äntligen! Jag trivs verkligen bra häruppe på vinden med våran hängmatta i taket och fina balkong. Fastän det är en öppen planlösning så tycker jag vi lever relativt smärtfritt jag och Hådén. Inget boende man skulle klara med vem som helst direkt. Beröm får vi även för vårat mysiga ställe av de besökare vi hunnit haft under de senaste månaderna! Skoj,skoj,skoj. Tänk om vi vetat det den där dagen på Ikea i slutet av juni då vi stod och valde tyg...   haha (internt så de visslar om det)

Du som inte varit förbi ännu får ta dig i kragen och komma på besök! En tripp till Gbg skulle väl inte vara så dumt va? Och nu på hösten, finns det nått härligare än med soliga friska dagar, fina löv och promenader i slottskogen? Trodde väl inte riktigt det. Bara att boka! Förövrigt har vi årskort på Liseberg jag och "sambon" därav kan vi stället och kan vara en god guide! Även att vi ska dit imorgon kväll igen...


RSS 2.0