Time To Pretend

Valborg bjöd som vanligt på grått och ruggigt väder. Kan inte minnas nått år när det varit bra väder, det är lite som att det hånar en, att än är sommaren långt borta häruppe. Men vad gör det att vädret är kasst när man har fina vänner. Fridorna och jag grundade med hemmagjorda pizzor innan det bar iväg till Dalgatan för att joina festen där.

Frågan är bara när man ska dra nytta av sina kunskaper och inte blanda alla sorters alkoholhaltiga drycker. Man vet ju att man inte ska göra det, men ändå sitter man där. Trevligt då, men det kommer ju en dag därefter med.

 

Igår sa jag hej då. Imorse for hjärtat till S-holm, första etappen på resan innan han når Tyskland på onsdag och sedan Österrike. Red sista turen i fredags med Frida och Diezel som sällskap. Han var så mjuk och fin i paddocken och skötte sig exemplariskt ute. Pärlan!

Men igår blev han badad och i ordning gjord för avfärden idag.

Det känns verkligen jättetråkigt, men inte alltför ledsamt. Det är bara ett steg vidare för honom, skulle vara värre om han stått för att avlivats. Det har jag varit med om förut och den smärtan är det inte.  

 

Kvällen bjöd på bio. Ett mycket bra initiativ, bättre än att sitta hemma och fundera. Det blev komedin Date night som helt klart fick godkänt. Steve Carell är ju i en klass för sig och ibland skrattade man så det nästan krampade i magen. Den är iaf värd att se om man vill ha nått lättsamt att underhålla sig med.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0